Sprog traditionelt kinesisk Hack Mod værktøj Pyramid Solitaire - Card Game Nintendo 127

Latest update: Fri, 03 Jan 2020 16:05:54 +0000

Pyramid Solitaire - Card Game cheats purchases Premium Status 6 Months

 

 

Vi byggede Hack-kinesisk for at have noget, vi altid har ønsket: et mandarin-specifikt mellemrum gentagelsesværktøj, der er smertefrit at oprette, kraftfuldt nok til at vokse med og enkelt nok til at bruge hver dag. Vi er stolte af at have kinesisk hack og elsker at bruge det. Hvis du kan lide at hacke kinesisk for at komme så effektivt som muligt, tror vi, du også vil.

 

Spil det klassiske GRATIS kortspil Pyramid Solitaire på Android, og hent gamle minder fra det originale kabalespil. Pyramid Solitaire er sjovt og nemt at spille, træk og slip to kort til at kombinere, tilføj op til 13 at fjerne. Rengør alle kort , Vind! Enkelt og vanedannende! Prøv dit bedste for at gennemføre hvert niveau, brug den korteste tid og mindst træk for at få de højeste score, blive stjernen i din. Hack Chinese - Den bedste ordforråd til opbygning af apper til Mandarin. 8 bedste Solitaire-spilbilleder, Solitaire-spil, Kortspil. Dette Pyramid Solitaire - kortspil blev opdateret den 01/12/2020 23:06.

 

Translate er din uundværlige oversætter, vi leverer tale- og tekstoversættelse, så du kan kommunikere uden barrierer i alle dele af verden. Når der er spillet fire kort, tager den spiller, der spillede det højeste rangordte kort i den originale farve, dvs. han tager de fire kort på bordet og starter derefter den næste tur. Eventuelle straffekort i tricket (hjerter eller dronninger af spar) tilføjes spillerens straffepoint.